Dream Team

En kedja är aldrig starkare än den svagaste länken.

Jag har lyckan att ha otroligt starka länkar kring mig och mina hästar.

Mitt Dream Team består av:

Chris Johnston, DVM PhD, veterinär och forskare, har hjälpt mig med mina hästar sedan 2006. Han var tidigare chefsveterinär på Ultuna och finns nu på Mälaren Hästklinik. Vi har ett kanonbra samarbete; Chris kollar regelbundet upp mina hästar och ställer även upp direkt om jag har minsta misstanke om att något inte är 100 % OK. När jag funderat på att köpa en viss häst har jag visat film på den för Chris så fort jag provridit och ibland redan innan.

Malin Lindholm Collin som är Leg Kiropraktor för både människor och hästar och som arbetat med friskvård sedan 1994. Min och mina hästars kroppar har hon tagit hand om sedan 2006.

Roger Svensson, hovslagare med mängder av SM-utmärkelser, som nu så praktiskt även han finns på Mälarkliniken. En av de lugnaste och mest förtroendeingivande hovisar jag träffat på.

Henrik Jansson, som också är hovslagare med SM- och NM-meriter samt Mästarexamen, tar hand om pållarna lugnt, noggrant och superproffsigt. Henrik varmskodde Nalle med ringskor och på vintern fick han även dit snowballsulor utan att vi hade en enda tappsko.


Nalle hos Henrik

Mia Sunnman, som är sadelmakare utbildad på Tärnsjö och fick Gesällbrev med Mästarpoäng 2009. Mia har hjälpt mig med tillpassning och ombyggnad av sadlar och lagning av nosgrimmor, seldon mm till olika hästar under flera år. Inte minst gjorde hon en fantastisk insats med att förlänga Nalles kandar med 11 cm så att DC kan ha det!

Jenny & Mats Lindström – mina föräldrar som skjutsat och stöttat, fixat och grejat år ut och år in. Mamma är en riktig ”hästtjej” som började vara på Färjestads travbana som 8-åring och pappa har faktiskt både promenerat med DC och t o m ridit på min första häst Guvernör.

Mormor & Morfar hör också till mina viktigaste supportrar och sponsorer! De ställer upp för mig i alla lägen och är ofta med och tittar på tävlingar. Jag får träningsbidrag för varje rosett, och mina hästar blir bortskämda med noggrannt skalade morötter:)

Mormor och DC, julafton 2011.

2 svar till “Dream Team

  1. Pingback: Grattis på födelsedagen – loidressage! | loidressage

  2. Pingback: Nya skor | loidressage

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s