Final i Dressyrallsvenskan Division II

I morgon lördag 26 maj rider vi finalen i Division II på Lurbo RK. Segerstas lag leder inför den sista omgången (efter en seger och en 3:e-placering),  så vi hoppas förstås kunna göra riktigt bra ifrån oss!

Lagledare är Yvonne Michaelsson och laget består av:

  • Min Mads-träningskompis Nina Gustafsson Parkkonen och hennes Orville von Bay
  • Min jobbarkompis på Segersta Jenny Johansson med Maria Wetterstrands valack Chagini.
  • Min gamla klubbkompis sedan flera år i Waxholm, numera Segersta-ryttare hon också, Sara Axelsson med Easy Fly af Björnklo.

Finalen går i MsvC:1, som vi ju tävlat och placerat oss i ett par gånger nu, jag och DC, så skulle jag glömma halten blir jag väl lynchad… Dags alltså för lite positivt tänkande och mental träning efter Karins recept:

Vi gör en kanonfin halt på den underbara platsen A och sedan en så bra ryggning som vi kan åstadkomma. Därför ska jag efter ritten belöna DC med ett saftigt äpple! ;)

Jag har nog redan berättat att jag brukade få en chokladboll i cafeterian på Vallentuna RK om jag lyckades få en 7:a på uppridningen,  när jag var liten och tävlade med Ponti. Det blev så småningom inflation så då höjde mamma budet till en Aladdinask för en 8:a. Tro det eller ej, men det FUNKADE :)

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s