Breeders = Ledig vecka eller nåt…

Vi kommer att vara på Breeders i Flyinge hela veckan. Har det inte superjobbigt, även om det tog några timmar att ta oss ner hit och lika många hem på söndag. Men eftersom det ”bara” är fyra hästar som ska visas och även Gabbi är här, så jobbar vi verkligen inte ihjäl oss utan det finns tillfälle att se många fina hästar och träffa massor av trevliga människor. Först ut i vårt gäng är Dan Brown som startar 4-års imorgon torsdag.

HÄR är alla tider och sånt.

Förutom att jag har ”ledigt” från min lille sjukling därhemma har jag har ledigt från min praktik.

Har visst glömt att berätta om det… Sorry!

Jag lovade ju att jag skulle berätta vart jag skulle ta vägen när jag lämnade min dressyrelevsplats hos Jeanna.

Jo, jag har fått förmånen att praktisera hos mina hästars veterinär sedan många år Chris Johnston och hans kollegor på kliniken i Sigtuna. Jag får ta och berätta mer om det efter Flyinge!

20121003-172837.jpg

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s