Goda ting är tre, COUNTDOWN och fölmys!

Min galna Valborgsvecka, som jag skrev om i förra bloggen, övergick i en ”Hat Trick-vecka”. Tre starter på 70-74 % varav två segrar känns som en rätt bra utdelning! Det var Lorvino som plockade hem 72,143% och en blå-gul rosett i MsvC:1 på fina tävlingar hos Dressage Club Ridsportförening.

Glada på ärevarv efter 72,143% i MsvC:1! Foto: Maria Pettersson

Helgen fortsatte med en härlig framgång för Anna & Didde, som placerade sig som 2:a på sin andra MsvB!

Bra jobbat Anna och Didde!

Medan jag var upptagen med tävlande och coaching fick jag hjälp av min snälla mamma & Lisen, som åkte och hämtade min nyinköpta hästtransport. Har äntligen även klart med stallplats och sannolikt ankomstdatum. Nu blir ni lite nyfikna va? :)
Nedräkning har det även varit i Adeleys stall. Nu är Easy äntligen här, hos mamma Isolde! Så fin hingstunge e. Ironman-Dionysos. Jag fick beundra sötnosen idag och längtar redan tills det är dags för inridning :D  Stort Grattis Maria!

Isolde och Easy

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s