Säsongsavslutning med seger, kval & debut! Och en hel del nya stjärnor

Den sista tävlingen 2018 blev hos Sorunda i sånt där äckligt väder som går rakt igenom alla kläder och det tar flera timmar att tina. Pållarnas prestationer var däremot verkligen inget att gnälla över; Romulus fixade MsvB-kvalet med sin andra start i MsvC. Moas och Björns härliga häst är redo för bytesträning under vintern!

Romulus (SWB) f 07 e Rosevelt – Urbino uppf & ägare Lanner HB

Pernillas pärla Adora Nightingale gjorde sedan sitt livs insats i MsvB:5-debuten. Jag är så nöjd med henne. Hon har varit hos mig i precis ett halvår och nu börjar hon få den styrka och kondition som krävs för de mer utmanande rörelserna. Jag ser verkligen fram emot att fortsätta jobba med henne mot högre klasser.

Adora Nightingale f 10 e Ampere -Regazzoni uppf & ägare Pernilla Ström

Jag började tävla Marias fina Lorvino med en MsvC den 29 april. Nästan exakt ett halvår senare tog vi hem den blågula rosetten i MsvA. En härlig utveckling och även om man i hästvärlden verkligen inte rår över alla omständigheter så är den segern ett fint tecken på att vision och mål faktiskt har stor betydelse.

Lorvino f 2008 e Londonderry – Waterford uppf ZG Meyer & Rengstorf ägare Maria Svanholm

Härliga nyheter är att Heart of China is Back in Business.!

”Harry” är Helen Forslunds egen uppfödning (SWB), f 14  e Homburg – Chess.

Ni kanske såg att jag annonserade om att jag hade möjlighet att ta fler ryttaruppdrag? Det blev ett helt överväldigande gensvar! Så himla glad, stolt och tacksam över alla delningar, rekommendationer och fina kommentarer! Tusen tusen tack!!! Tyvärr blev jag tvungen att tacka nej till många som hörde av sig och ville ha tränarhjälp, men dygnet har ju trots allt bara 24 timmar och jag har valt att prioritera att ta mig an nya beridaruppdrag.

Några av de nya stjärnorna är hopphästar vilket är superkul att få jobba med. Både för att jag själv får chansen att skutta lite mer och för att det är så härligt när hoppryttare tycker att det är viktigt med lite extra fokus på dressyren.

Ett annat nytt uppdrag är speciellt för att det handlar om prinsessan Adeleys storebror, även han uppfödd av Charlotte Malmborg. Så otroligt lika, både till utseende och i övrigt. Mamma Africa (Weyden-Feinbrand) nedärver helt klart minst lika mycket som papporna, här Dalwhinnie respektive Sir Donnerhall II.

Serengeti (SWB) f -12 e Sir Donnerhall II – Weyden uppf Charlotte Malmborg ägare Karin Nola

Min dagiskö har förresten också växt. Senaste tillskottet, e. Van Vivaldi, kommer att få börja i skolan före lilla Easy eftersom han redan är åring. Känns riktigt roligt att ha så fina små att längta efter.

Easy (SWB) f 18 e Ironman H – Dionysos uppf Maria Fröcklin ägare Martin Fröcklin. Foto: Maria Fröcklin

Och nu är det bara två veckor till SIHS! Vi ses kanske på Friends?

Kram Loi

En rätt okej säsong för loidressage :) Stort tack till alla 4- och 2-benta för förtroendet att få arbeta med er!

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s