Framme i Nora!

image

Lillebror är incheckad på tävlingsplatsen, han bor i samma stora box som Grandessa stod i förra gången jag var här. Den ligger i det lilla stallet med bara 5 boxar. Kanonbra för Lillebror med lugn och ro – det är ju hans allra första meeting. Jag red honom nu på kvällen, och han kändes kanonbra! Vi skrittade runt på hela tävlingsplatsen, så att han fick komma igång efter resan och dessutom titta ordentligt på alla potentiellt otäcka och farliga saker! Sen körde vi ett pass på utebanan. Lillebror bjöd på riktigt flashig trav, som jag gjorde mitt bästa för att tona ner -den sparar vi till imorgon! Han tyckte uppenbarligen att det var kul att komma ut på äventyr. Nu har jag ätit ett kolgrillat spett på Rhodos, helt traditionsenligt :)

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s