Seger och finalplats!

image

I dagens LA:3 gick jag och Lillebror ut som andra startande. Våra 69,36% höll hela vägen och vi vann klassen med ca 2 procents marginal! Jag är supernöjd med både ritten och bedömningen. Det var samma domare som dömde LA:4 igår, så det var extra kul att kunna göra en bättre ritt än igår och få betalt för den.
Nu sitter jag på Nora stadshotell och äter en caesarsallad, till efterrätt blir det Nora Glass. Sen åker vi tillbaka till tävlingsplatsen – vi ska hyra en hage åt Lillebror. Han har förtjänat att få gå ut och rulla sig och mysa lite.

4 kommentarer

Under Allmänt

4 svar till “Seger och finalplats!

  1. Grattis Louise! Vad roligt att det kändes bättre idag :)
    Kram Mimmi

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s