Hovslagare

Jag har precis kommit tillbaka till stallet från hovslagaren. Idag är det Nalle som har fått nya skor. Han är riktigt hjälpsam när han skos och räcker fram nästa hov som är på tur utan anmodan när utsidan slipas till. På fredag ska Larson skos, han har gått barfota över sommaren.
För Nalles del står en skrittur i skogen på schemat idag. Lillebror ska ridas ut, men vi får väl se hur det blir med det eftersom det åskar ute. Lillebror har vilat två dagar i rad, så att han återhämtar sig ordentligt från helgen. Imorgon blir det lite markarbete. Med andra ord inte någon särskilt dressyrinriktad vecka för hans del. För Nalle däremot är veckan desto mer dressyrig. Vi startar Intermediaire I i Vallentuna på söndag.

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s