Working Equitation filmklipp

Jag har en riktigt rolig helg framför mig – imorgon är det tävling med Lillebror i Drevinge, på söndag är det Allsvenskan Div I med Nalle!

På måndag kommer Birgitta Bergsten till oss, jag ska rida både Lillebror och Nalle för henne. Nalle ska få gå sin kür, eftersom jag ska rida den på Elitdressyren på Djursholm. Vår kür är ju en Junior-kür, men på Djursholm är det Young Rider-kür som ska ridas. Därför håller jag på och ändrar linjerna och rörelserna för fullt. Jag har fixat lite med vägarna på papper, men igår provade jag till häst med musiken för första gången. Jag tror att det kommer att bli superbra, vägarna är både tekniskt svåra och roliga! Nalle var riktigt fin dessutom, så det bådar ju gott inför tävlingen på söndag.

Här kan ni se filmerna från WE-träningen för Paulo Bastos i vintras!Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s