En avgörande detalj…

Jag och Lillebror skulle egentligen ligga tvåa i LA:1 i Drevinge just nu. Med 68,68% skulle vi haft ca 3 procents marginal till 3:an och en ynka poäng upp till ledaren. Men nu är det inte så, för vi missade tyvärr en liten detalj. Man måste stanna inne på tävlingsbanan hela programmet. Oj då, det hade jag ingen aaaning om, sa Lillebror.

Vi kom ur en mellantrav på diagonalen och skulle bara göra en vanlig hörnpassering när Lillebrors ben plötsligt var utanför banan. Ridhusets öppna utgång låg mittemot, och Lillebror som hade blicken ut genom den hängde inte alls med när jag svängde, han var fullt upptagen med att titta ut i skogen.

Det känns ganska surt måste jag säga, men det är bara att glömma och ladda om inför morgondagens Allsvenska med Nalle. Han gick fantastiskt bra hemma imorse, så imorgon ska vi rida så det ryker!

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s