Min fantastiska Nalle…

image

..honom kan man alltid lita på när det gäller!

Vår andra lagryttare, Kirsi, red ihop 62,093 procent. En prydlig ritt men Duschesse var lite spänd.

Jag hade bestämt mig för att köra all-in med Nalle idag, och satte ett jäkla tryck i honom! Han var fin på framridningen och jag kände att jag kunde rida fullt ut, så jag gasade på ordentligt. Inne på banan var han alert och lyssnade jättebra på mig. Vi inledde programmet med en spikrak uppridning och en helt jämn halt – belöningen för det blev en 9:a! Programmet var jämt, jag hade en superbra känsla och är verkligen grymt nöjd! Vi fick en 8:a på enkla bytet vilket var jättekul eftersom han tidigare kunnat bli ganska stark i det.

Procenten blev 67,674, vilket räckte till en femteplats i ett startfält med 38 av distriktets bästa MsvB-ekipage! Laget slutade som 7:a, vi laddar om till nästa omgång.

Vi är snart hemma vid stallet, och då ska jag snabbt göra iordning Lillebror för hoppträningen som börjar om trekvart…

4 kommentarer

Under Allmänt

4 svar till “Min fantastiska Nalle…

  1. Grattis Loi! Vad roligt … Det är alltså så man ska göra ”all in”… me like :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s