Ponnyallsvenskan imorgon

Efter en hektisk vecka med mycket skolarbete, körkortstagning(!!!) och 18-årsfirande unnade jag mig en sovmorgon. På eftermiddagen höll jag två dressyrlektioner; Charlotte och Sessan tävlar imorgon – lycka till! Och så Anna och Danilo som fick slita rätt ordentligt.
Lillebror som har en välförtjänt slapparvecka fick motionera sig själv med sina kompisar i hagen. Nalle och jag tog en skogstur, barbacka med repgrimma. Vi gjorde bland annat lite byten i vartannat på skogsvägen :)
Jag avslutade stalljobbet med att borsta leriga Larson, och så var jag inne hos Sanziro och gosade lite. Han är ett litet hingstföl, men han tror att han är en hund… han låg med huvudet i mitt knä och lät sig klappas :)
Imorgon är det dags för ponnyallsvenskans första omgång, jag är som vanligt coach för vårt duktiga WFRK-lag. Tävlingen hålls på Överby. Det ska bli kul!

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s