Nalle flyttar hemifrån…

Idag är det dags :( Nalle, som gjorde sin sista riktiga tävling på Elitdressyren 18 september, flyttar hemifrån. Vi bestämde i somras att höstsäsongen skulle få bli Nalles sista tävlingssäsong.

Jag säljer inte Nalle, utan han lånas ut på foder. Han ska inte tävlas mer, utan bara mysa och njuta av pensionärslivet. Han får en shetlandsponny att leka med och ska få gå på lugna skogsritter och träna lite lagom för att hålla sig i trim. Jag vet att han kommer att bli väldigt väl omhändertagen där han ska bo.

Jag kommer att sakna min älskade häst obeskrivligt mycket.. tur att han inte ska så jättelångt hemifrån. Jag kan åtminstone åka och hälsa på honom ofta.

Det känns hemskt att han inte ska bo hos mig längre, och att jag inte kommer få träffa honom varje dag. Jag önskar att han var yngre, så vi hade kunnat fortsätta tävla tillsammans i flera år till. Men nu är det ju tyvärr så att han är 18 år, och efter mer än 14 år på tävlingsbanorna förtjänar han att få sluta tävla medan han fortfarande tycker att det är roligt.

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s