Muskelknutte :)

Häromdagen hade vi vår sadelmakare Mia Sunnman ute för att kolla min & Lillebrors dressyrsadel. Han har ju jobbat med den på ryggen i fem månader sedan Mia såg honom ”live” senast. Senaste veckorna har han verkat lite störd vid sadling så det var läge att kolla. Mycket riktigt kunde Mia konstatera att sadeln inte passar riktigt bra längre. Rygg”filéerna” har vuxit rejält och han har bullat upp ordentligt kring manken, så det är dags att plocka ur en del stoppning.

”Skönt att det inte var helt kört med sadeln då”, sa mamma. ”Nä, han klarar den nog ett par månader till om han fortsätter så här, svarade Mia ;)Hon visade mig ett jättebra sätt att själv se på pipingen om bommen börjar bli för smal. Tursamt nog ska det även gå att bredda sadeln lite genom att byta koppjärn, eftersom jag har en Albion Platinum.

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s