Tävling med sadel

Idag är det dags för tävling igen! Vi ska inte så långt bort den här gången, utan bara till Solna. Det ska bli riktigt kul!

Jag berättade ju att vi hade Mia ute och kollade på sadeln. Eftersom den är lite trång bestämde jag mig för att inte rida i den mer innan tävlingen. Jag vill ju inte riskera att Lillebror blir öm i ryggen. Därför blev det dressyrpass barbacka både i förrgår och igår. Lillebror har ju inte alls trivts med att ha mig barbacka förut, jag tror inte att han är så van vid det. Men vi har tränat successivt och försiktigt, vilket har lett till att jag igår kunde göra ett fullständigt dressyrpass barbacka! Alla tre gångarterna, skänkelvikning, förvänd galopp och lite skolor.

Idag blir det dock sadel på igen! Vi startar 17.39, håll tummarna!

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s