Spänd på avspänning

Nu har jag fått hem skivan med program för mental träning som jag beställde för ett par dagar sedan!

Den är av Lars-Eric Uneståhl och innehåller muskulär och mental avslappning och självbilds- och målbildsträning. Det ska bli spännande att testa den, hoppas att den är lika bra som jag tror! På onsdag är det del 2 av Karins kurs i mental träning. Ska bli kul!

Jag kom precis hem efter att ha varit i stallet, där jag tog hand om DC och Larson och höll träningar för Tove med Cait och Linda med Sessan.

Det har varit en rätt lång dag för mig trots att jag var ledig tack vare att vi hade studiedag. Jag var bl a på MyOne där jag köpte ett bett åt DC, ett likadant som han har fast silverfärgat. Det nya tränset har silverfärgade spännen, så det blev till att byta bett också. Dessutom fick jag med mig ett par vita Roeckl-handskar, som jag längat efter ganska länge :) Jag passade på att göra lite annat också när jag var där, vad det var får ni veta så småningom…

Om ni inte har hunnit se det än, kan jag tala om att DET SNÖAR! Äntligen! Den här bilden tog jag förra vintern. Gissa vem som gjort spåren? (Ledtråd: Liten, svart och väldigt busig!)

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s