Mamma-hiss :)

Nu blir det en hiss av min bästa mamma! :)

Idag följde hon med mig till stallet, så jag skulle hinna med allt före lunch. Vi tog ner båda hästarna till ridhuset och så ledde hon DC medan jag red Larson. Sedan ledde hon Larson medan jag red DC. Därefter hade jag lektion för Therese & Jémini – då mockade hon båda boxarna och putsade mina ”skogsstövlar”. Tack!!

Stövlarna är normalt sett inte fullt så gräsliga som på bilden. De är faktiskt ett par Königs som jag köpte nästan oanvända av ”Bugg” för många år sedan. De används mest när jag rider ut skogen och när vi hoppar och de blir väl inte alltid lika väl behandlade som mina tränings- och tävlingsstövlar…

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s