Inflyttning på Wallstanäs!

Julavslutning i skolan idag, så skönt med jullov! Vi fick lyssna på ett tal som simmerskan Emma Igelström höll, vilket var kul eftersom jag refererat mycket till hennes bok i mitt projektarbete som handlar om ätstörningar inom idrotten. Sedan var det lite julbuffé, och underhållning som några roliga människor stod för.. :)

Larson var grymt duktig idag när jag red honom! Jag red ensam ner i mörkret till ridhuset, öppnade den stora vikporten från hästryggen, red in i mörkret, tände lamporna och öppnade sargen, Larson rörde inte en min utan gjorde precis vad jag bad om. Vilken liten stjärna han kan vara när han sätter den sidan till! Själva träningen gick också bra, vi övade en hel del på galoppfattningar och han hängde med på noterna bra!

DC lämnade Nibble för sista gången när vi åkte till Segersta för att träna för Mads. Vi flyttade in på Wallstanäs idag, det känns jättebra :)

Träningen gick okej med tanke på att vi satt i köer och jag knappt hann rida fram, plus att DC verkar ha träningsvärk. Jag red ut flera dagar förra veckan, men krävde ändå väldigt mycket när det gäller både samling och rakriktning, så även om han fick vara ute i skogen blev det inte lättare för hans muskler. Mads hjälpte mig att komma förbi spänningarna bra i alla fall, så det var en givande träning ändå. Jag planerar att longera DC imorgon, och sedan ska jag ge honom en rejäl massage och försöka mjuka upp honom. I övermorgon blir det också longering, men då troligen bara i skritt. Julhelgen blir också lugn för honom, och sedan borde han vara fit for fight igen!

Efter träningen åkte vi alltså inte tillbaka till Nibble, utan till Wallstanäs istället. DC såg lite smått förvirrad ut när jag lastade ur honom och ledde in honom i stallet, han tittade som en nervös fölunge på de andra hästarna men följde snällt med in i sin box och var nöjd och glad när kvällshöet släpptes ner från foderautomaten :)

Nyinflyttad!

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s