Finns det någon gräns?

I eftermiddags hade vi Årsmöte i Waxholms Fältrittklubb. Det var som vanligt supertrevligt med många härliga människor och gott fika! Jag avgick från min post som styrelsemedlem och avtackades på ett väldigt fint sätt med blommor, utmärkelse och snygga vita benlindor. Tack!!

Var går egentligen gränsen för hur många vita benlindor man behöver? Jag tror helt enkelt att det är när inga fler får plats i skåpet. Faktum är att jag i princip bara använder vita benlindor och vita schabrak både till vardags, träning och tävling – det är snyggt och lätt att tvätta :) Dessutom bekvämt för att man aldrig behöver ha koll på att man har samma färg på schabrak rent!

Imorgon har jag några timmar i skolan att klara av, därefter blir det ett ridpass på min fina häst, som ju bara var ute på en liten promenad idag. På kvällen har jag träningar för Therese & Jémini och Tove & Cait på Nibble. Den här helgen sa bara poff så var den borta, konstigt hur det alltid blir så… :)

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s