Nu är den här!

Nu är träningshjälmen här! Och den passar helt perfekt och är kanonsnygg på. Bättre bilder dyker upp inom kort :)

Själv tyckte jag att jag såg ut som en svamp i alla hjälmar och jag ville ju verkligen ha en supersnygg hjälm när jag hade bestämt mig för att inte rida med hatt. Så hittade jag Samshield och blev helt kär. De är supersäkra, väl ventilerade och man kan få i princip vilken design man vill.

Och nu blir det reklam:

Om man vill kolla på vilka olika varianter som finns så är det superenkelt – klicka på logon för att komma till Samshield och välj först språk.

Klicka på Collection och sedan på Configurator, så kan ni experimentera. Priset ändrar sig i rutan beroende på vad man väljer för design. Det finns otroligt många olika detaljer att utforma som man vill – testa!

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s