Coach2Coach

Just nu sitter jag på tunnelbanan på väg in mot stan, jag ska på en föreläsning med Kjell Enhager/Coach2Coach. Det är en introduktionskurs i coaching som jag hoppas och tror kommer att vara jätteintressant och lärorik! Datorn är med så jag kan anteckna ordentligt :)

DC gick ett dressyrpass idag, han var kanonduktig. Vi gjorde ganska mycket samlande rörelser i galoppen, skolor och lite arbetspiruetter. Han var dessutom väldigt reglerbar i tempot, lagom taggad och uppmärksam på mig. Det var extra kul att han var så pass mjuk i munnen som han var med tanke på att han inte rört på sig i hagen idag. Han har stått i sjukruta eftersom det här äckliga vädret har förvandlat hans vanliga hage till en swimmingpool. Vi vill ha sommar nu!

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s