Sol (???) vind och vatten

DC och jag var ute på en blåsig skogstur idag! Vi skrittade en rejäl runda på väldigt varierande underlag, allt från torr skog till asfalt till mjuk, blöt sorbetaktig is. Det blåste verkligen extremt mycket, DC hade som tur var på sig ett mysigt fleecetäcke. Jag var lite förutseende och satte på honom en täckesgjord också så han slapp ha täcket som halsduk… Det är i alla fall bra att snön försvinner!

Vi skrittade mest, joggade lite på en grusväg och joggade sedan några varv i ridhuset. Jag klippte manen på honom idag också, så att det går att knoppa den på onsdag. Nu sitter jag och tittar på direktsändningen från internationella hoppningen i Göteborg. Kolla vilken snygg hjälm Kevin Staut har på sig! Dessutom rider han en fux, helt rätt!

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s