Sista sportlovet – ingen semester

Mitt allra sista Sportlov har just börjat.

Så länge jag kan minnas har familjen åkt skidor på sportlovet, oftast i Sälen. Tävlingsmänniska som jag är ända ut i fingerspetsarna har jag alltid tyckt att det är roande att spöa min lillebror rejält i olika slalomcuper :)

 

I år stannar jag dock hemma. Jag har en del skoljobb för att bli klar med alla återstående uppgifter så fort som möjligt. Dessutom så är jag hästskötare åt Karins hästar, De Chenta och Lumpi, resten av veckan.

Idag åker nämligen Karin ner till våra klubbkompisar i södra Frankrike för att coacha och hjälpa dem med den här veckans starter.

Första veckan i Vidauban var ju väldigt framgångrik med flera placeringar för både Jeanna med Kataleijs Vilja & Liza Minelli och för Mads med Jimmy Choo SEQ & Son of Chex. Även Weihenstephaner gjorde riktigt bra resultat med tanke på att han inte gått Grand Prix på ett bra tag.

Alla sportlovsfirare önskar jag en grym vecka med massa sol och snö, så fortsätter jag och DC att vänta på vårens ankomst på hemmaplan.

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s