Jag fick en hund!

Dagen började med att min snälla mamma serverade mig en grym frukost på sängen! Tror nog att hon kommer att sakna mig lite i alla fall :)

Vid lunch dök mormor och morfar upp med en HUND!!! Ett Chichi-mjukisdjur att ha med mig till Segersta och ha på sängen uppe i loungen, där levande hundar är portförbjudna. På anläggningen finns det fler hundar än man kan räkna, så jag ska väl kunna adoptera någon att gosa med på dagarna.

En Chichi wannabe! 

Jag har såklart packat ner Biblarna (Kyra, Bo Tibblin, Anders Lindgren, Unghästar, Ridhandboken 1 och 2, Spänst o balans i ryttarens sits), tavlor på Nalle och DC, samt kläder, stövlar, hjälmar, min kära Espressobryggare och tusen andra grejer…

Igår kväll bytte bästa pappa till sommardäck på transporten och jag högtryckstvättade den och oljade alla handtag. Pappa bytte dessutom ett supertrögt gångjärn på skötardörren. Vi fixade även hyllor och krokar i två garderober till DC’s grejor.

På eftermiddagen hade vi besök i stallet av Maria, som är superproffsig fotograf. DC gick på utebanan på Wallstanäs för första gången, den har varit skridskobana tills för någon vecka sedan. Det tyckte han var lite för roligt, så han var rätt jobbig att rida och tjafsade en hel del, men mellan sina små påhitt visade han upp några riktigt fina steg!

2 kommentarer

Under Allmänt

2 svar till “Jag fick en hund!

  1. Maria

    35/835 kort finns fortfarande! Lär ta bo hälften av dem, sen redigeras dem, o efter det kan du få dem :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s