Installerad

Äntligen internet! Jag är installerad på Segersta sedan igår, och mitt mobila bredband är installerat sedan ikväll. Det var lite trassligt att få det att funka men nu så!

Igår kom jag till DC’s stall på eftermiddagen, han gick lugnt i sin hage när jag åkte in på gården. Jag kopplade på transporten för att köra upp honom till Segersta och rida, jag hittar inte skrittvägen än. När transporten var redo att åka gick jag in i stallet och möttes av en DC utan sko på höger fram. Skon var i alla fall prydligt avplockad – den hittades i hagen med alla 6 sömmarna kvar, och hoven hade inte en skråma.

Jag lastade DC och körde till Segersta, där supersnälla Jon som har tappsko-kompetens riktade skon och slog på den igen. Sedan red jag ett pass i ridhuset, och DC gick väldigt bra! Han vilade två dagar innan, så jag förväntade mig en riktigt jobbig häst, men han kändes super!

DC får tillbaka sin sko

Idag har jag jobbat första dagen hos Jeanna, det har gått toppen. Jag får berätta mer imorgon, nu ska jag sova! Jag bor ju ovanpå stallet, så jag hör hästarna frusta och skrapa. Hög mysfaktor!

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s