När de når 50% blir det sant

Det här uttrycket är använt i ett annat sammanhang om att när tillräckligt många har samma uppfattning om en sak blir det en sanning. Kanske stämmer det här också…

Igår blev jag uppringd av Svenska Ridsportförbundets medlemstidning Häst & Ryttare och fick göra en telefonintervju. Eftersom jag varit med i lite artiklar och så kring hjälmfrågan så ville man höra vad jag tror om framtiden.


Vilken chans att få vara spådam ;)

Jag svarade att jag förstås tror att det kommer att bli mer och mer vanligt med hjälm även i de klasser där man får ha hatt. Charlotte Dujardin red Grand Prix med hjälm i vintras i WDM i Florida, sedan Lone Jörgenssen och Minna Telde i Göteborg.

Som dagens utnämnda spådam tror jag också att det kommer att bli mer och mer personliga hjälmar. Jag är grymt nöjd med att tävla i min egendesignade, blingiga Samshield. Med en cool och bekväm hjälm är det verkligen ingen uppoffring att skydda huvudet!


Säsongspremiären 2010 (Sigtuna – samma ställe som helgens tävlingar).

Det ska bli grymt spännande att se hur många som har hjälm i ”hattklasserna” under våra nationella tävlingar i helgen…  Jag återkommer förstås med rapport! Under tiden banan var öppen för träning igår såg jag ingen rida utan hjälm…! :)

Startlistorna finns HÄR

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s