Borta bra, men hemma bäst…

Frågan är bara vad som är hemma…  Idag är jag i alla fall tillbaka hemma hos min häst!

Jag var ju hos mina föräldrar från fredag kväll till väldigt tidigt söndag morgon. Supermysigt och trevligt att träffa hela släkten under påskhelgen. Dessutom väldigt  praktiskt att på ett magiskt sätt byta en säck smutsiga kläder, schabrak o benlindor mot helt fräscha – tack min snälla mamma:)

Insåg under helgen att jag sa ”jag har den hemma” och menade på Segersta, så man vänjer sig uppenbarligen rätt snabbt vid var man bor. Min egen säng kändes för mjuk, så jag fick ont i ryggen, och när jag vaknade höll jag på att ramla ned på golvet för att Chichi hade brett ut sig och puttat mig mot kanten med alla sina 6 kilo…

 
                          Mums!                                                      Mamma & pappa

TRE!! chokladkaniner och två påskmiddagar senare är jag alltså tillbaka på jobbet och åter i vardagen.

Idag har vi haft ganska lugnt och det var riktigt skönt eftersom vi hade det minst sagt lite stressigt i fredags med Enskedetävlingen. Men vad spelar det för roll när resultaten där var helt strålande!

Jeanna & Wellington Enskede PSG 71,40%

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s