Mads-träning; min fantastiska häst varför är du så knasig?

Under min lediga onsdag träffade jag  bl a bästa Anki som jag inte träffat på superlänge och så var det Mads-träning. På kvällen hämtade jag Julia i Bålsta så att vi kunde handla och baka kanelbullar och kladdkakor till Elitungdomsgängets tävlingscafé.

Till eftermiddagens träning hade jag fått  hjälp av mamma och Lisen som tog in och gjorde i ordning DC, så jag behövde bara sitta upp på en färdig häst! Vilken lyx! (Ja, Lyx var också där- Johanna & Lyx tränar  samtidigt som jag & DC för Mads på onsdagar… hihi)


Favorit i repris i väntan på film från dagens övningar:)

DC  gick bitvis riktigt bra, särskilt formen har förbättrats massor de senaste veckorna, men han hade också en del idéer om att inte respektera högerskänkeln ordentligt.  Mads satt upp för att känna efter hur han bäst ska kunna hjälpa mig vidare med det. Det känns toppen att ha sådant stöd och att vi har en överenskommen strategi. Vi kör en rejäl omgång på förmiddagen igen, innan förberedelserna av ridhus o ridbana börjar för helgens tävlingar på Segersta.

Jeanna är i Falun så jag har helt klart att göra med alla hästarna så det räcker resten av dagen också, men på kvällen är det klubbkväll för Segersta Sportryttare med middag efter att tävlingsplatsen är färdigställd.

Att under vissa träningspass gå som en underbar prins och andra gånger bete sig som en komplett galning  – är det den beryktade  7-årsåldern?

Mamma fick med sig filmkameran hem – så det kommer inte med någon snutt här :(

2 kommentarer

Under Allmänt

2 svar till “Mads-träning; min fantastiska häst varför är du så knasig?

  1. Elin

    Hej! Hur gammal var du när du började rida och tävla storhäst? :)

    • Hej! Jag fick min första stora häst när jag var 12 år, Guvernör hette han och var 166 cm, precis som jag var då. Jag hade ridit stor häst innan dess också, men det var först när jag fick honom som jag började tävla stor häst :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s