Tusen tack loidressage :)

Jag hade aldrig fixat mitt företagsekonomiprov om jag inte hade haft mitt eget lilla företag loidressage. Eftersom jag gjort allt i praktiken med deklarationen och så, kunde jag skriva någorlunda inte helt påhittade svar på frågorna. Jag hade hunnit läsa så pass mycket att jag åtminstone fattade något av bokslutstablån.

Filosofin var lättare att skriva utan att ha pluggat tillräckligt, även om det var många gamla filosofer att hålla reda på. Pappa försökte hjälpa till lite med en Monty Pythonsketch – kan dock inte påstå att det var till något större nytta ;)

Jag fick precis en liten film från stallet från mamma som var där tillsammans med vår kiropraktor Malin. Här har DC alltså blivit rengjord för att Malin skulle kunna ta i honom överhuvudtaget och sedan har han fått nytvättade vårtäcken :) Tack snälla matte, sa han såhär:

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s