Barbacka igen!

DC lät mig rida barbacka igen igår! Vi tränade på det under förra året och kom från ”studsa hysteriskt upp och ner på stallplanen” till att vi kunde rida ut i skogen avslappnat i alla gångarter. Jag har alltid ridit mycket barbacka på mina hästar så jag hade gett mig 17 på att det skulle gå med DC också trots att han var extremt skeptisk i början.

Tyvärr  hade vi en jobbig period med uppsittningstjafs under julen och sedan har det inte varit aktuellt att försöka. Men igår bestämde jag mig för att nu var det dags att prova igen. Jag gick in till honom i boxen och sa ”DC nu ska vi rida barbacka och det SKA gå – hör du det!” … fast det är nog bäst att ta med en morot också, mumlade jag ;)

Och – ta daa!


Lite vårigt ser det ut på marken – några grässtrån och TORR lera..

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s