Tänk OM det kunde gå att fixa…

Hämtade sadeln hos Mia som hade fixat den på mindre än 2 timmar! Så himla schysst av henne, så jag kunde få med den tillbaka till DC samma dag! Jag drömmer lite om ett handsytt, rundsytt kandar till DC… Mia gör helt fantastiska grejer!

Men smakar det så kostar det, så vi tog först och främst en närmare titt på Nalles bruna kandar tillsammans. Jag ville veta om det eventuellt skulle kunna gå att förlänga sidstycken och nosgrimman så att DC kan ha det som ”vardagskandar”. Mitt fina svarta Otto Schumacher med lackad nosgrimma skulle jag vilja spara till tävling och inte svetta ner varje gång vi rider på kandar. Jag ska mäta exakt hur mycket som fattas (gissar på ca 5 cm i varje sida… ).  Ett rundsytt kandar kan man inte skarva hur som helst, men om vi har tur går det att fixa med den platta delen uppe i nacken över nackplattan. Det allra bästa med det här kandaret är faktiskt tyglarna, som är så mjuka och sladdriga som de blir efter ett antal år.

Segrarna i Guro Ridshops blingtävling förra året :)
DC´s OS-kandar, Nalles träns och så Nalles väl använda OS-kandar

Förutom allt plugg har jag shoppat idag! Har nu hela min outfit klar till Studentskivan som är på måndag och självklart med sporttema för Stockholms Idrottsgymnasium. Jag och Kristine kommer att vara rosa cheerleaders, som lite kontrast till hästkläder!

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s