Nu är vi live på Hästliv.nu

loidressage finns nu även på Hästliv.nu!

Innehållet i bloggen på Hästliv kommer till en början att skilja sig en del från det jag skriver på min websajt loidressage.com, så att nya läsare får en chans att lära känna oss och vad vi håller på med.

Jag tycker att min banner är sååå snygg – en riktigt duktig layoutare, Sofia Liljander, har fixat den med Maria Håkanssons fina foto på Don Cameron.

Som jag skrev tidigare under veckan är jag stolt över att blogga där i sällskap med flera riktigt tunga namn. Ta en titt!

En liten fågel har viskat att vi kan se fram emot att ännu en välkänd och intressant profil kommer att dyka upp på Hästliv.nu om inte alltför länge….

”Välkommen till hästliv.nu – mötesplatsen för alla som älskar hästar.
Hästliv.nu är den nya mötesplatsen för ALLA som älskar hästar. Vi vänder oss inte bara till de som tävlar – utan till varenda en som rider, sköter, kör, tränar och framförallt njuter av livet med häst.
På hästliv.nu får alla – från islandshästfantasterna, westernryttarna och NH-entutiasterna till Grand Prix-ryttarna, promenadhästägarna och fyrspannskuskarna – plats! Vi ger er möjligheten att inspireras, glädjas och lära av varandra.”

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s