Födelsedagsfiranden

Vem vill inte ha två par nya fina skor i födelsedagspresent? Det var vad DC fick idag på sin 7-års-dag!

Martin knäböjer för födelsedagsbarnet ;)

Efter skoningen åkte DC inte tillbaka till Amies stall – han har istället flyttat till Herfsta. Det blir så bra för mig att ha DC uppstallad ”på jobbet” och med ridhus utanför dörren, jag är oerhört tacksam för att Jeanna hjälpt mig att ordna det!

Vad mitt andra lilla födelsedagsbarn gjort på sin 19-års-dag vet jag faktiskt inte.. Troligen gått i hagen och lekt med ”sin” shetlandsponny :) Jag saknar min Nalle så otroligt mycket. DC är min fantastiska verklighet, men Nalle är och kommer alltid att vara min dröm.

Min fina, vackra, underbara…

2 kommentarer

Under Allmänt

2 svar till “Födelsedagsfiranden

  1. Haha..min fyllde 8 den 22 maj…han fick ett par extra äpplen o så….samt 2 vaccinations sprutor….snäll matte där.. ;)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s