Tre Små Gummor 5:e året

Nu är vi anmälda!

Som vi har väntat på Tre Små Gummor skulle öppna. Det är en av mina absoluta favorittävlingar.
Vårt mysiga Villa Villekulla är förstås redan bokat sedan länge

Grymt bra arrangemang, som bara blir bättre och bättre. Massor av underbara trevliga funktionärer, först och främst förstås tävlingsledare Mia Maria Nilsson, men även alla andra runt omkring – parkeringsvakter, stallvärdinnor m fl  m fl.

Nora-glass får man inte missa – dagsfärsk sedan 1923, haha!!

Första året jag var där var 2007 med Guvernör. Vi placerade oss inte i någon klass, men vi red en MsvB:2, vilket var en rätt stor grej för mitt 13-år gamla jag.

Nästa gång hade jag med mig Phantom of the Opera. Vi placerade oss i båda kvalen och blev nr 4:a i Finalen, precis utanför pallplats. Sedan red vi vår första MsvB i ett historiskt åskväder (Mia säger att hon brukar berätta om det än i dag!). PH var enögd och kunde inte blinka så han fick böja in huvudet för att inte få ögat fullt med vatten. Han var helt fantastisk – vilken kämpe!

Tredje gången var Grandessa och jag på TSG. Vi placerade oss i första kvalet och blev nr 6 i Finalen, men vi tog revansch i MsvB:3 därefter, med en 2:a-placering.

Nalle och jag åkte inte till TSG, för det var fel klasser för honom och för nära inpå JSM.

Förra året fick Don Cameron göra regional debut i Gyttorp i ”Lilla Rundan”.

Äntligen fick jag hem de Tre Små Gummorna!

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s