Välkommen DCs nya kusin

Tisdag morgon kl. 06:23 fanns det fina lilla stofölet i hagen utanför Amies fönster. Det är Patriks Dubonnet som är mamma till den lilla sötnosen, som har Züdenwind till pappa och De Niro som morfar. Kusin med Don Cameron alltså, som har De Niro som farfar.


Foto: Karin Öljemark

Hon ska heta något på Z efter pappa och någon dryck efter mamma, så jag har föreslagit Zipfer (som är ett tyskt öl ). Synd att inte DC bor kvar i hagen bredvid:( Han och Dubonnet gillar varandra, och dessutom älskar DC föl.

Man får dock hoppas att släktskapet inte hamnar på öronen… Jag provade nämligen Nalles flugluva på DC igår med tanke på de förväntade myggeni Norrland nästa helg. Luvan gick inte ens att trä på DCs öron!! Den var inte bara för kort utan för liten på alla ledder. Ska testa en annan som jag vann i Hippson Cup i höstas och då bara skrattade åt för att öronen var så stora.

2 kommentarer

Under Allmänt

2 svar till “Välkommen DCs nya kusin

  1. Hon kan väl heta Zaphira?? =) Lät ju sött.. ;) Ja, min stallmamma har gjort en egen huva åt min stora hästs öron…de vanliga är också för små…på alla ledder…..så egensydda örondelar med stickat garn som själva hättan….blidde kanon! =)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s