Malin Lindholm Collin – DC’s hjältinna

Igår fick DC besök av vår kiropraktor Malin.

Hon kommer och tar hand om min prins ungefär en gång varannan månad och känner igenom honom ordentligt. Malin har hjälpt mig med mina hästar ända sedan jag hade min första stora häst Guvernör 2006, så vi känner varandra väl och vet precis vad vi menar. Jag har lärt mig mycket av Malin och har, säkert tack vare hennes förmåga att förklara samband, blivit väldigt intresserad av hästens anatomi och rörelsemekanik.

Extra bra är att Malin är utbildad kiropraktor på både människa och häst (och hund), så hon kan enkelt se och förklara hur ens egna svagheter hänger ihop med hästens eventuella, hur man kan jobba för att underlätta för båda och hur man kan passa sig för att kompensera på fel sätt.

DC har haft en mysig midsommar i hagen idag. I morgon är jag ledig! Jag ska SOVA! Och kanske sola lite så Mads slutar skrika att han blir bländad om jag går i shorts, haha!


Min mamma och min anti-insektsinpackade häst på promenad i tisdags.

2 kommentarer

Under Allmänt

2 svar till “Malin Lindholm Collin – DC’s hjältinna

  1. Jag ska till min kiropraktor i veckan med min häst…brukar också försöka åka lite titt som tätt…jag hävdar att det alltid (oftast iaf) finns en orsak till hästens beteende om det inte går bra med nån övning, eller känns stelt osv…..o så rätt man har…. =) känns bra att man har nån som verkligen kan det där som kan ta hand om ens 4benta.. =)

    • Ja, det ligger ju nästan alltid någonting bakom. DC känns otroligt mjuk och rörlig nu, särskilt i ryggen, traven kommer verkligen igenom hela kroppen :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s