Tillbaka på förstasidan ;)

Äntligen har poängen kommit in från två tävlingar där jag och DC var 2:a i MsvC:2 resp 3:a i MsvC:1. Det har varit en del strul med resultaten från dessa tävlingar som inte kördes med Equipe Online. 

Egentligen har väl rankingen inte så himla stor betydelse. Det handlar ju väldigt mycket om vilka tävlingar man väljer att åka på, antalet startande  och hur konkurrensen ser ut på respektive tävling.

Men det kan inte hjälpas att det är en härlig känsla att vara tillbaka på ”förstasidan”. Don Cameron och jag ligger för tillfället på plats nr 21 av 918 ekipage på Young Rider-rankingen. Vi har blygsamma 50 poäng hittills (1:an har 234), men det känns ändå lite kul!

Nalle och jag låg som bäst som nr 9 på Junior-rankingen, en period i september 2010 och efter vårt första junior SM, så dit upp har vi en bit jag och DC.  Men han är ju en liten 7-åring som precis vunnit sin första MsvC, så vi har all tid i världen att ta oss till de högre klasserna.


Vem bryr sig? :) Fast tävla är kul för matte brukar vara väldigt glad och så får jag socker!

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s