Dags att packa för Umeå

Idag onsdag är det stora packningsdagen för vi åker tidigt i morgon bitti. Men först är det vanligt jobb och så rida ett pass för Jeanna DC på eftermiddagen. När vi kommer fram ska jag jogga lätt och få honom uppmärksam och lydig. Det är inga konstigheter i programmen vi ska rida, utan det viktiga är att vi lätt hittar tillbaka mjukheten efter den långa resan.

DC har hö och kraft med sig för fyra dagar och det väger förstås en hel del, så för att vi ska vara så lätta som möjligt har vi jobbar hårt på att optimera packningen. Jag har t ex en lättare stövelväska än jag brukar ha på endagstävlingar och sparar ½ kg, bara tävlingsstövlar istället för att även ta med de cognacfärgade sparar 1½ k g. När mamma och jag hade tänkt och fixat hur mycket som helst på varsitt håll kom förstås pappa med den enkla lösningen; Tanka ofta och lite istället för att fylla upp med 70 liter diesel, det finns ju några stycken mackar utmed E4! Förresten har mamma gått ner 23 kg sedan vi var på meeting senast, så där har vi redan sparat vikt för nästan halva DCs hö-ranson :)

Det ska bli så kul! Amanda har med Abbe (Matiss) och Nicke (Germanicus) och Mimmi har med Mulle (Merlin). Bäst är att det finns så många olika klasser så att vi kommer att kunna hinna heja på varandra.


DC kommer att få ett bad ikväll


Så här kan det se ut när jag är på meeting – här är Nalle i Högbo 2011. Älskar min boxgardin med fack för benlindor, schabrak och andra prylar. Överlastar fickorna ganska ofta :)

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s