Inga latmansdagar, VM i Verden och OS i London

Jeanna och Cilantro har nu ridit det första kvalet i Unghäst VM i Verden. De blev nr 27 av 40 i dagens kval med 7.5 som totalpoäng. Övriga svenska ekipage i 5-årsklassen var Sandra Sterntorp & Luxus (nr 16) och Mia Runesson & Faustino (nr 17).

Härligt att höra om OS i London att Kanadas Jaqueline Brooks red i hjälm – ganska självklart just för kanadensarna som är föregångare i hjälmfrågan och införde ett totalt ”hattförbud” i landet sedan nyår.

Själv har jag använt hjälmen så det räcker och blir över (nästan… ;) DC fick faktiskt vila idag för jag hjälper till lite på Herfsta, förutom att jag har alla ”våra” pållar på båda ställena nu när Jeanna är i Tyskland. I förrgår red jag 8 hästar, igår ”bara” 7… Kul att få rida så många olika typer av hästar, från 3-årigt talangfullt sto till välutbildad Grand Prix-häst!

Jag är ärligt talat lite ledsen i kväll, för precis nu skulle vi ha suttit på den grekiska restaurangen vid Nora kyrka och smaskat i oss grillspett och tsatsiki, tillsammans med familjen Aspman-Gustafsson. DC och Pretty Woman skulle ha stått och nosat på varandra i det lilla svala stallet med de stora boxarna i Gyttorp :( Men, men, huvudsaken är att min fina häst håller sig fräsch i många, många år – jag får önska Linn stort Lycka till istället!

Fick en bild från förra torsdagen, då jag red Karins härliga Lunando. Det finns några till i kameran – lägger upp dem när jag hinner…

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s