Kavaj-shopping på MyOne

Jag var inne på MyOne häromdagen och fick tag på en ny kavaj. Verkligen inte en dag för sent, den gamla hade nog bara dagar kvar.. ;) Sliten sammetskrage och trasigt innerfoder, knappar som ramlar av…

Det blev en svart Pikeur Romina, här finns den.

Jag tänker definitivt inte slänga den gamla kavajen, den ska med på alla tävlingar där jag rider två eller fler klasser. När vi var i Umeå spöregnade det första klassen på lördagen, och det var inte roligt att dra på sig en droppande blöt kavaj inför andra starten!

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s