Jag är bäst!

Nej, så får man ju egentligen inte säga om sig själv ;) Men idag var jag helt klart mitt bästa JAGnär jag tränade tillsammans med DC! Vi gjorde ett ridpass som jag är så otroligt nöjd med. Jag red bättre än jag gjort på riktigt länge och DC, som verkade vara på strålande humör, jobbade därefter.

Samtidigt som jag är superglad är jag smått förbannad – varför kan man inte vara på topp varenda dag? Vilken utveckling det skulle kunna bli då…! Men jag antar att det inte skulle vara lika roligt om man inte stötte på en utmaning här och där.

Imorgon ska jag försöka ladda upp lite bilder från dagens pass – en gammal får illustrera känslan så länge :)

Och jättegrattis till Jeanna som VANN MsvA:1 med Darcia och kom 3:a i Grand Prix med Liza! Wow :D

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s