Dagens dressyrtävlingar

Klockan 10 börjar KM i dressyr hos min gamla klubb, Waxholms Fältrittklubb. Jag ska åka dit och coacha Anna och Thestor inför deras tävlingsdebut tillsammans. Dessutom är jag såklart lite nyfiken på vem som ska ta över DCs Klubbmästartitel ;)

Nalle efter KM 2011

Efter dressyren är det KM i hoppning också. Jag hinner troligen inte stanna och titta på det, eftersom jag har lovat att vara speaker på DM under eftermiddagen. Täby Ryttarsällskap arrangerar DM, JDM och Lag-DM i dressyr. Mellan 15.30 – ca. 21.00 är det MsvB:4 som rids. Under den klassen ska jag vara speaker och min mamma har lovat att vara domarsekreterare.

Min utsikt när jag var speaker på Skol-DM hos Täby RS i måndags

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s