Pratar på

Jag sitter och är speaker på DM hos Täby Ryttarsällskap nu. Det är MsvB:4 som rids nere på banan. Jag måste erkänna att det vore en underdrift att säga att jag är redigt avundsjuk på alla som är här och tävlar sina fina hästar.

 

Drygt 5 timmar har jag suttit uppe i speakerbåset och babblat var 8:e minut :) Jag är glad över att sitta i ett uppvärmt rum, till skillnad från mamma som har suttit nere i manegen och skrivit protokoll under samma tid. Nu är sista ekipaget inne på banan, sedan är det prisutdelningsdags!

2 kommentarer

Under Allmänt

2 svar till “Pratar på

  1. Maggan

    Stort TACK för ett kanonjobb.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s