Duktiga pållar på Breeder´s och hemma på Brännskogen

Mamma rapporterar hemifrån att DC mår nästan oförskämt bra. Nu på morgonen ville han ta några travsteg:) Han äter bra, magen låter som den ska, ingen temp, svullnad eller värme. Som bonus är benen kanonfina – han traskar runt då och då i lugn takt tack vare sin jättestora box och intressanta omgivning. Helt underbara Kicki, som ägnar mest hela dagarna åt att mocka åt DC och plocka ut och in sina galoppörer som sällskap, säger åt honom att byta varv om han skulle gå för länge åt samma håll:)

Igår kom räkningen från Ultuna… Kan bara tacka oss själva för att vi hade tecknat en extra buköppningsförsäkring. Det kan förstås rekommenderas varmt. Lilla ögonbrynsskadan nedan klarar sig iallafall med mammas omvårdnad…

Klanthästen gick in i en hylla som han gått förbi varje dag i två månader...

Klanthästen gick in i en hylla som han gått förbi varje dag i två månader…

Här nere i Flyinge sköter sig alla fyra hästarna fantastiskt bra! Hittills har vi kammat hem en finalplats i 4-års. Dan Brown placerade sig i kvalet som 6:a av 60 startande!! Båda treåringarna Fiorucci och Singleton var duktiga, men tog sig inte genom nålsögat till finalplats.

Dan Brown Flyinge

Jag och Gabbi med duktiga Danni

Wellington har alltså redan gått S:t Georges nu på morgonen med drygt 68% och blev 3:a – Grattis!!!!

Danni startar 4-årsfinalen nu på eftermiddagen.

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s