Ridbana på G!

Här har det varit tyst ett tag. De senaste dagarna har bara sprungit förbi känns det som! Jag har haft mycket att göra och framförallt mycket att tänka på.

I tisdags red jag Ängel. Hon gick verkligen superbra, det var så roligt! Vi satt på början av travbanan och jobbade med sidvärtsrörelser och övergångar.

Efter Ängel stod Kickis hästar på tur. Cheveyo skrittade jag hemma runt ”rondellen” på stallplanen. Han är ju inriden tidigare men har inte ridits på länge. Jag har suttit på honom en gång förut. Han kändes väldigt stabil trots att han är ganska liten för mig. När Cheveyo hade gjort sitt jobbade jag och Kicki med fuxstoet Ichtaka. Jag hänger bara på henne just nu, hon kommer att behöva tid på sig innan det är dags att sitta upp.

Mejram, som är en av Kickis ”vuxna” galoppörer var sista hästen för dagen. Även hon fick gå på början av travbanan. Jag har inte ridit henne förut, men Kicki ville att jag skulle sitta upp och känna igenom henne och mjuka upp henne lite. Det var väldigt roligt, för idag fick jag veta att Emma, Kickis medryttare, hade känt väldigt stor positiv skillnad på henne! :)

Tisdag kväll var jag på Rydbo och klippte en ponny. Klippning var lite smått obehagligt tyckte hon, det gick bra till största delen men jag råkade stå i vägen för en rejäl spark. Rakt över knäna hamnade den, jag har varit ordentligt halt ett par dagar. Det börjar bli bättre nu.

Idag var jag i stallet på morgonen och släppte ut DC i hagen. Jag var i stan på ett ärende i eftermiddags, så DC fick vara ute ända till 17.00 och var supertrött när han kom in igen! Han har stått och tittat på en grävmaskin hela dagen – ridbanebygget påbörjades igår!

Inte så lättskrämd häst…

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s