C-kortskrångel…

Idag har jag jagat Transportstyrelsen, för att få info om status på min ansökan om körkortstillstånd för C-kort.

Det är helt otroligt vilken labyrint i olika telefonlinjer man ska kryssa igenom för att komma fram till rätt person! Jag har ju ändå en del ”ringa-transportstyrelsen-erfarenhet” i bagaget, så jag vet ungefär vilka nummer man ska välja för att hamna där man vill. Ändå råkade jag hamna hos Trafikverket efter vad jag trodde var nästan 15 minuters telefonkö till Transportstyrelsen! Hade de inte direktkopplat mig till en handläggare på sistnämnda myndighet vet jag inte vad jag hade gjort…!

Det visade sig i alla fall att jag får vänta minst 2 veckor till på tillståndet. Läste 50 sidor i teoriboken idag, mycket att ta in..!

När det var färdigkrånglat med körkortsgrejer åkte jag till stallet. Mejram blev första hästen för dagen. Hon kändes mycket bättre än senast och var riktigt rolig att rida! Jag ser fram emot att fortsätta med henne, det är en väldigt trevlig häst!

Mejram redo för träning :)

Sedan var det Cheveyos tur. Han hade lite attityd idag, nu när han märker att det inte är så svårt att balansera trots att han har långa mig på ryggen börjar han bli kaxig! Vi travade lite och det tyckte han var betydligt roligare än att lulla runt i skritt.

Ängel gick också ett pass med mig på ryggen. Hon var piggare än vanligt efter att ha tagit det lugnt ett par dagar, men hon kändes mjuk i sidorna. Jag tror att massagen hon fick häromdagen gjorde susen. Jag och massören var rörande överens om vad vi ska jobba vidare på :)

DC har gått i hagen och gått promenad, som vanligt. Han var rätt tråkig att promenera med idag, gick och såg allmänt sur ut och nafsade i luften. Han är nog ganska irriterad över sin konvalecens-situation. Jag är helt med honom på det…

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s