Stjärnmingel och show

Gårdagen fortsatte vara kanon även efter clinicen. Jag och min kära mor åkte och fikade på Wayne’s Coffee och mötte sedan upp Lisen. Vi åt en supergod middag på Oliver Twist vid Slussen.

Showen på kvällen följde samma mönster som vanligt. Lite tjatigt är det allt, men en tradition är ju en tradition :) Sötast under kvällen var lejonponnyn Luma som bl a visade upp lite passage. Inte riktigt en passage som hade platsat i dagens GP, men för att vara en shettis imponerade det!

Ridsportförbundet bjöd in mig till ”Stjärnmingel” i pausen under showen. Jag träffade några av de andra ”Ridsportstjärnorna” och även jubileumsrittsarrangörer. Här finns lite bilder från minglet :)

Stjärnmingel

 

Idag har vi tittat på Grand Prix-dressyren och fått nöjet att se Tinne och Don Auriello slå svenskt rekord! Vilken ritt!

Ekipaget var sist ut i klassen och hade så stor marginal till tvåan att alla förstod att de vann i samma ögonblick som de gjorde den avslutande halten. Det blev stående ovationer och applåder á la hårdrockskonsert, helt magiskt!

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s