Julbord med WFRK

Åh, jag har precis kommit hem från en av årets mysigaste tillställningar :) Waxholms Fältrittklubbs årliga julbord!

Jättekul att träffa alla gulliga vänner, vissa har jag sprungit in i under helgen men många har jag inte sett på ett bra tag! Vi åt massor av mat och ännu mer godis..

Kommer knappt behöva äta på tre dagar..

Kommer knappt behöva äta på tre dagar..

En tipspromenad med hästtema blev det också, vanliga 1-kryss-2-modellen där Hippopotamus alltid var ett av svarsalternativen… Utslagsfrågan var att hitta på ett julrim med hästtema. Mitt lag var ett av de fem lag som hade alla 8 rätt, så det blev rimtävling för oss.

Inspirationen flödade och jag svängde ihop ett litet rim som jag faktiskt tänkte dela med mig av här. Bjuder på det ;)

Hippopotamus och hans vänner längtar till jul, för även hästar tycker att vintern är kul! Vild galopp på en snötäckt äng, sedan är det dags att inta sin halmsäng. Alla fölen har skrivit till tomten för att önska, en härlig sommar med bete och grönska!

Laget kammade faktiskt hem förstaplatsen och därmed mumsiga pepparkakstryfflar mm. Inte för att jag egentligen behövde mer godis efter den här middagen..! En riktigt trevlig kväll var det, som alltid!

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s