Inga köldeksem i år! Uhip – min räddare:)

Köldeksem är INTE kul :( Kliar och är rätt fula.

Förra året, när jag jobbade hos Jeanna hade jag alltid bara ridbyxor och i bästa fall underställ. Men det blir ju så trångt i ridstövlarna så det blir lätt att man hoppar över understället och överdragsbyxor är alldeles för krångligt…

Igår på tävlingen med Thestor i Mariefred var jag förstås väl utrustad för alla minusgraderna, alltså minus 14 grader den 15 mars – helt sjukt!! :(

Thestor  Mariefred

Med Thestor och hans matte Anna i Mariefred (vi red på 65,217% – jättenöjda!)

I år har jag inte ett enda köldeksem tack vare  Uhip-kjolen!!

Överlevnadsutrustning

Överlevnadsutrustning

Min överlevnadsutrustning för en ridtur till och från ridhuset (15 min skritt) den här vintern.

Uhip Arctic kjol:

En varmare och tjockare modell med 160 gram av det lyxiga syntetdunet Thermocool® som fyllning. Dragkedjor fram- och baktill som uppdragna värmer rumpa och lår i sadeln, på cykeln eller vid längdåkning. Arctic är kiltad för en snygg design.

Uhip Arctic jacka :

Jacka med nedfällbara handvärmare som värmer handen vid aktivitet. En figurnära lätt modell med ThermoCool® soft fyllning som värmer som dun, är värmereglerande samt tål fukt och väta. Snyggt kanalsydd med praktiskt avtagbar luva. Yttertyget tål regn.

Här ligger också min säkerhetsväst som jag inte rider utan i skogen.
På mig när jag rider inne i ridhuset har jag Uhip Arctic Väst:

Lättvikts-ridväst i figurnära modell med ThermoCool® soft fyllning som värmer som dun och dessutom är värmereglerande samt tål fukt och väta. Västen kan användas både som förstärkningsplagg över jackan och direkt över en tröjja, om du vill ha den över en tröjja- välj en storlek mindre än normalt. Kanalsydd.

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s