Endast det bästa är gott nog

Jag brukar le lite elakt när jag ser folk köpa hundsängar för flera tusen åt sina chihuahuor, men idag har visst min egen vovve slagit alla rekord.

Själv behövde jag inga stövlar på Strömsholm, så mina fina låg hemma till Chichis glädje. Inte för att jag förstår hur man kan välja att ligga på en väska med stenhårda Königs Sir Lacquer!

Lite mer kan jag fatta att hon har en del av sig på mina cognacsfärgade Königs Comtesse – de är betydligt mjukare :)

Chichi på stövlar

Knasvoffen:)

På hemvägen från Strömsholm körde jag förbi Herfsta för att be Jeanna om hjälp med en grej. Jag passade såklart på att gratta till alla fantastiska resultat i Frankrike den senaste tiden. Bland annat vann ju Jeanna och Liza både Grand Prix och Grand Prix Kür!

Det var förresten lite lustigt att jag var förbi där just idag – exakt ett år sedan jag flyttade in på Segersta för att börja jobba som dressyrelev hos Jeanna.

DC på HEefsta i somras - så här såg det INTE ut idag...

DC i sin hage på Herfsta i somras – så här såg det INTE ut idag…

Jag fortsatte förbi min egen pålle, som fick ett ”långt och lågt” pass i sin gamla åter snötäckta hage.

DC var väldigt arbetsvillig – han kanske saknade matte igår? ;) Jag hittade på en övning som gjorde honom väldigt mjuk i sidorna, uppmärksam och lydig. Ska göra ett försök att beskriva den:

Vi travade en halvvolt på ca 20 diameter i t ex höger varv. Först tredjedelen inåtställd, andra tredjedelen utåtställd och så sista tredjedelen inåtställd igen. Övergång till skritt och en halv framdelsvändning undan höger skänkel. Sedan rakt över banan i höger öppna i skritt, efter 20 m en halv bakdelsvändning till höger och så övergång till trav och halvvolt med omställningar igen.

Därefter en sväng förbi My One för att hämta transporten som varit reklampelare där sedan i torsdags och så äntligen hem till HOME SWEET HOME :)

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s